Real Hobaia şi Victoria Adunații Copăceni vor juca finala Ligii a IV-a Giurgiu

După disputarea celor două semifinale ale Ligii a 4-a, programate sâmbătă, pe stadionul din Port- Giurgiu, echipele Maxima Hobaia şi Victoria Adunații Copceni vor juca finala pentru desemnarea campionei Județului Giurgiu la fotbal. În prima semifinală, Maxima Hobaia a învins Dunărea Giurgiu, după executarea loviturilor de la 11 metri, scor 5-4. După timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1. I.Marin  a deschis scorul pentru Hobaia, în minutul 46. Avantajul celor de la Hobaia n-a ținut decât un sfert de oră, Blaga a restabilit egalitatea (61).

Au marcat la loviturile de departajare: Dima, Florescu, Vrabie pentru Dunărea. Pentru Hobaia au marcat :Ionică, Lazăr, Stănescu, Neagu.
Au ratat: Blaga, Văduva, Pascu de la Dunărea și I. Marin, Antonescu de la Hobaia.

DUNĂREA: Văduva – Florescu, Dapcea, Bechir, Gheorghe (83 Mina) – Pascu, Clinchevici, Dima – Dăianu (64 Zlate), Vrabie, Blaga.
Antrenor: Dorian Gârlea

MAXIMA: Duta – Lazăr, Stănescu, Ionică, Păun – Derdene, Neagu – Constantin (62 Antonescu), Nicolescu, Pârvu – I. Marin.
Antrenor: Petrişor Păunescu

Victoria Adunații Copăceni,a  învins, în cea de-a doua semifinală, la scor de tenis 6-1, pe Spicul Izvoru. Această partidă a fost înteruptă sâmbătă,în minutul 51, la scorul de 2-0 pentru Adunații Copăceni, din cauza ploii și a continuat duminică, de la ora 12.00.

Exit mobile version