AJF Giurgiu | Maxima Hobaia – Dunărea Oinacu: Finala Cupei României pe județ

 Meciul de fotbal Maxima  Hobaia ( foto) – Dunărea Oinacu va avea loc miercuri, 16 iunie 2021, în finala Cupei Romaniei, faza județeană, ediția 2020 – 2021, pe stadionul “Dunărea”-Port, din Giurgiu, de la ora 17:30.

Ţinând cont  de loturile celor două echipe şi de poziţia ocupată la finalul actualului sezon de Liga 4, Maxima Hobaia pare a porni cu prima şansă într-un meci destul de echilibrat.

Precedentul duel din acest sezon a avut loc la Valea Dragului, pe  6 Iunie 2021, una dintre primele partide ale echipei din Hobaia cu Petrișor Păunescu pe bancă. A fost un 5-1 pentru Hobaia. Jocul sa disputat în etapa a 2-a a mini campionatului Ligii 4 Giurgiu. Pentru meciul cu Oinacu, Petrișor Păunescu, antrenorul celor din Hobaia va avea la dispoziție  tot lotul. De partea cealaltă Dunărea Oinacu speră la un joc bunși, de ce nu, o victorie. În cazul egalității după minutele regulamentare de joc, se va trece la două reprize de prelungiri, a cîte 15 minute. Dacă și după prelungiri egalitatea va continua, atunci se vor departaja prin lovituri de la 11 metri.

Exit mobile version