Cupa Secuilor 2021 a rămas în Mureș! 

La mai puțin de un an de la înființare, CS Înfrățirea Valea Izvoarelor 2020, pregătită tehnic de Cristian Mureșan a reușit performanța de a câștiga cu scorul de 9-1 finala națională a Cupei Secuilor la capătul unui joc disputat și câștigat în fieful propriu împotriva celor de la CS Roseal Odorheiu Secuiesc cu scor 9-1.  Cu prilejul acestei finale, organizatorii acestui eveniment au oferit prilejul iubitorilor de fotbal prezenti pe cocheta Subec Arena din Valea Izvoarelor să îi revadă evoluând pe jucători de old boys ai echipelor  Valea Izvoarelor, ASA Târgu Mureș, AJF Mureș, dar și a celor de la CS Roseal Odorheiu Secuiesc în deschiderea finalei Cupei Secuilor 2021. 
 Printre clipele de bucurie prilejuite de acest succes, la finalul confruntării, antrenor echipei învingătoare, Cristian Mureșan, ne-a oferit un scurt interviu: 
 
Reporter: Prima experiență de antrenor principal la nivel de seniori la Liga 4 și primul succes realizat. Ce sentimente te încearcă în aceste momente?

Cristian Mureșan : Da, într-adevăr, este primul an la nivel de seniori sunt primele trofee. Sincer nu mă așteptam să avem asemenea rezultate atât de repede în contextul în care echipa nu are un an de la înființare, dar consider că uniunea grupului, determinarea, dorința și ambiția băieților și mai ales faptul că am jucat din plăcere și fără nici o presiune au adus aceste rezultate. Ce sentiment mă încearcă? Împlinire, dar și o responsabilitate în plus fiindcă știi cum se zice : e greu să ajungi sus, dar mai greu e să te menții.

Reporter : Cum este pentru tine trecerea de la antrenor la nivel de copii și juniori la cea de la nivel de seniori?

Cristian Mureșan : Eu în continuare am rămas antrenor la nivelul grupelor de copii și juniori ai clubului Viitorul Ungheni și simultan  cu acordul domnului Cristian Duran (n.r. președintele clubului Viitorul Ungheni) am preluat conducerea tehnică a echipei de seniori a acestui club. Faptul că am antrenat doar copii până acum, consider că m-a ajutat să învăt a trece de la agonie la extaz și invers și totodată să ramân la fel și în cazul unei victorii sau a unei înfrângerii pentru că în sport azi esti sus și mâine poti cădea fără să mai știe cineva de tine, chiar dacă tu îți faci treaba la fel. Pentru mine personal este important că pot gestiona bine momentele plăcute și cele mai puțin neplăcute.

Reporter : În curând se va da startul unui nou sezon competițional al Ligii 4 unde am aflat că veți evolua și voi. Ca și antrenor principal al echipei, ce perspective ți-ai propus să le atingi la finalul acestei ediții?

 Cristian Mureșan : Pentru sezonul competițional 2021 – 2022 , în ceea ce mă priveste obiectivul personal este menținerea grupului format, iar din punct de vedere sportiv dacă vor fi două serii Liga 4 Elite ne propunem să obținem o clasare în play off, însă o clasare în primele 6 echipe din cele 18 ar fi foarte mulțumitoare!
 
A consemnat Dragoș Puia

Sursa foto : https://photos.google.com/share/AF1QipNbnTlDE0CDCTUPrgQucbNqY65sKjSkeUWW5lugXt1091jV14TXTiDWGUzyxVHEAg?key=ZS1KNWNXUFZVY3ZYLXRLblA4d0thMkxiZU03d2tR

Exit mobile version